top of page
301572736_515364493725968_5987990335657695327_n.jpg
Дома: Welcome

 Медицински Третмани

Најсовремени стандарди во дерматологијата

Gentle_New_edited.jpg
DERMATOLOGY_SECTION-HEADER_edited.jpg
prp tretman.jpg

Ласер

Ласерка епилација
Ласерско третирање на капилари
Ласерско третирање на хиперпигментации (флеки)

Дерматологија и дерматохирургија

Дерматоскопски прегледи на младежи
Отстранување на вирусни брадавици, папиломи и кондиломи со радиофрекфентен нож
Биопсија на кожа

Естетска Медицина

ПРП - третмани
Мезотерапија
Мезоконци
Филери
Ботокс
Хемиски пилинзи

Дома: Services

Гордо ви го претставуваме

 Др. Горица Ласерски Центар

Др. Горица Ласерски Центар е една од најпопуларните дерматолошки клиники во Скопје и Македонија. Од нашето основање само една цел не води напред - да ги направиме дерматолошките третмани ефективни, безбедни и достапни до секој маж и жена. Нашиот Дерматолошки Центар ви нуди модерни, клинички и приватен амбиент наменет за вашите здравствени и естетски потреби.  Сите наши третмани и производи се медицински одобрени, а нашите специјалисти се трудат да ги разберат и да ги надминат очекувањата на нашите пациенти. 

Со цел да ја пружиме најдобрата услуга во областа на Ласерските третмани го набавивме еден од најквалитетните ласери во светот произведен од Candela - USA: Candela GentleLase pro.

Spa Setting
Дома: About
301164656_804807527628459_2580586737159426653_n.jpg

"Убавината е секаде добредојден гост."

Wolfgang von Goethe

Дома: Quote
Дома: Team
301432727_604643034656589_1162901799759312076_n.jpg

Специјалист Дерматовенеролог

Др. Горица Дачевска

Со импресивна кариера и непрекината страст за помагање на другите, Др. Горица Дачевска е идеален доктор специјалист за оваа позиција. Нејзиниот персонализиран пристап, орјентиран кон резултат има огромно позитивно влијание врз бројните клиенти.

Седиште и контакти

Франклин Рузвелт 51 3-14

023093222 Моб. 071/234-235

Благодариме.

Дома: Contact
Дома: Blog Feed
bottom of page