top of page

КОИ СМЕ НИЕ?

СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОШКИ И ЕСТЕТСКИЛАСЕР ЦЕНТАР

Д-р.Горица Ласер Центар ги нуди сите дерматолошки услуги. Имаме најсовремени апарати за дијагностика и третман на кожата. Единствено кај нас е најмоќниот и најдобриот ласер за епилација (Трајно отстранување на влакна), Candela Gentle max Pro. Резултатите се видливи при првиот третман! Горди сме на нашиот тим и низата на успешни приказни! Работиме во две смени наизменично: Прва: 09.00 -16.00 часот Втора: 14.00-20 часот

272688791_439056264480649_7418380940316370136_n.jpg
За Нас: About
bottom of page