top of page
Search

Radiesse Колаген стимулатор.

Кожата е огледало на нашиот живот. Секој ден, таа е изложена на голем број загадувачи - чад од цигари, чад од автомобил, хемикалии. Како...

Нега кај мажите

Негата кај мажите треба да започне со убава купка за туширање. Одберете купка која ја содржи соодветната ПХ вредност и која мириса убаво...

🟡FIBROMA MOLLAE- меки фиброми.

FIBROMA MOLLAE- меки фиброми. Пациентите често ги нарекуваат „брадавици“, но тие се всушност бенигни, неестетски израстоци на сврзното...

КЕРАТОЗА ПИЛАРИС

Кератозис пиларис, понекогаш наречена „пилешка кожа“, е честа состојба на кожата што предизвикува појава на фластери со грубо чувство на...

ОПАЃАЊЕ НА КОСА КАЈ ДЕЦАТА

Губењето на косата (алопеција) не е проблем со кој се соочуваат само возрасните. Статистиката вели дека се јавува и кај децата. Околу 3%...

ДЕТАЛНО СКЕНИРАЊЕ НА КОЖАТА

API Aramo Portable scanner Skin Analysis System Се работи за еден моќен систем за анализа на кожата со камера. Лесен е за употреба, ја...

Хијалуронски филер

Хијалуронски филер е биоразградлив гел на база на хијалуронска киселина, се користат стерилни шприцови за еднократна употреба, кои се...

МАРИОНЕТСКИ ЛИНИИ (куклени брчки)

Марионетските линии (куклени брчки) можете да ги третирате веднаш штом се појават. Со мали корекции како вбризгување на хијалуронска...

Синусни влакна

Пилонидалниот синус (кокцигеален синус) или кај нас познат како синусно влакно претставува постинфламаторна празнина која е обложена со...

ИГЛЕДОТ НА КОЖАТА ВО БРЕМЕНОСТ

Бременоста е еден од најубавите, очекуваните и незаменливите периоди во животот на една жена. Секоја трудница си посакува здрава и...

Ласерска епилација за мажи

Ласерската епилација на влакна е популарна процедура не само за женската популација. Во последно време тренд за мазна и мека кожа се...

Ласерска епилација

Во ПЗУ Др. Горица третманите на ласерско отстранување на влакна и хиперпигментации ги третираме со најнов Candela medical laser. Борбата...

Комбинација Хидрадермија + ПРП

Хидрадермија Хидрадермија е ексклузивен третман на лице за чиста а посебно за акнеична кожа. Третманот е специфичен а тајната на...

Блог: Blog2
bottom of page