top of page
Search
  • gligord

Комбинација Хидрадермија + ПРП

Updated: Oct 6, 2020Хидрадермија


Хидрадермија е ексклузивен третман на лице за чиста а посебно за акнеична кожа. Третманот е специфичен а тајната на третманот е:


ЈОНИЗАЦИЈА -блага електротерапија и нежни масажни движења со ролери кои помагаат да активните состојки со билно потекло продираат длабоко во кожата, ја подобруваат циркулацијата и чистат истата.


ОКСИГЕНАЦИЈА - Високо фреквентната струја и оксигенантот ја снабдуваат кожата со кислород а воедно делуваат антибактериски.


Комбинација Хидрадермија + ПРП


Дава прекрасни резултати во лекување на тешки облици на акни. Длабоката хидратација, јонизација и оксигенација во комбинација со сопствената плазма го забрзуваат процесот на регенерација на кожата.

Резултатите се видливи после првиот третман. Комбинацијата Хидрадермија и ПРП мора да ја изведува стручен и искусен дерматолог. Потребна е редовна контрола и едукација на пациентот во однос на правилна нега на кожата. Резултатите се феноменални. Голема радост е да видите среќен пациент со лице без акни.


Доколку имате потреба од консултација или преглед закaжете на: 071 234235 02 3093 222 или на gorica.dacevska@gmail.com.800 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page