top of page
Search
  • ankicastojanovska

МАРИОНЕТСКИ ЛИНИИ (куклени брчки)

Марионетските линии (куклени брчки) можете да ги третирате веднаш штом се појават.

Со мали корекции како вбризгување на хијалуронска киселина или ботокс, можете да се осигурате дека формирањето на куклени брчки е одложено што е можно повеќе.

Тие би можеле да се појават и многу порано доколку имате хиперактивни мускули на лицето или анатомски или генетски предизпозиции.

Не заборавајте дека ние сме тука да ја истакнеме вашата убавина и да направиме корекција на она што ви пречи.

Затоа, договорете го својот термин !

02/30 93 222

071/234-235


12 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page