top of page
Search
  • ankicastojanovska

Нега кај мажите

Негата кај мажите треба да започне со убава купка за туширање. Одберете купка која ја содржи соодветната ПХ вредност и која мириса убаво и се надополнува со вашата колонска вода.

Кога станува збор за нега на лицето да користите соодветен крем по препорака на вашиот дерматолог, како и регенерирачки крем за околу очите кој ќе ги намали отоците и темните кругови. Одберете крема со висок заштитен фактор, хидратантни креми кои ќе го забават процесот на стареење и ќе влијае на надворешните временски услови како и внатрешни агресори.Негата на стапалата е исто така многу важна затоа одржувајте редовен педикир еднаш во месецот.

За сите информации, детален преглед и препораки можете да закажете термин кај нас.

02/30 93 222

071/ 23 42 35

gorica.dacevska@gmail.com

Рузвелтова 51-3/14,Скопје

65 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page