top of page
Search
  • ankicastojanovska

ПРП третман терапија за подмладување со матични клетки

ПРП третманот, се работи за терапија за подмладување со матични клетки, уште и позната како и најсовремен третман за подмладување со сопствената крв. Вашето тело ја има моќта да го регенерира ткивото апсолутно на сите делови на кожата. Матичните клетки се регенераторите кои поседуваат неверојатна моќ секојдневно да ве лекуваат. Имено се работиза зафат преку кој се стимулира реакцијата на матичните клетки и се користи моќта на лекување која ја поседуваат тромбоцитите и факторите на раст во крвта. Новиот колаген и крвни садови се создаваат со помош на матичните клетки во обнова и подобрување на оштетената кожа при што ги успоруваат и елиминираат знаците на стареење. Најчесто крвната плазма се користи при процес и брза регенерација на ткивото во ортопедијата и кардиологијата повеќе од 15 години.

ПРП успешно се спроведува како третман во естетската дерматологија благодарение на многубројните регенераторски фактори кои ги содржи серумот кој се добива! ПРП е револуционерна метода за подмладување со матични клетки, закажете третман на:

Јавете се на:

02/30 93 222

071/ 23 42 35

gorica.dacevska@gmail.com

Рузвелтова 51-3/14,Скопје


27 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page