top of page
Search
  • ankicastojanovska

🟡FIBROMA MOLLAE- меки фиброми.

FIBROMA MOLLAE- меки фиброми. Пациентите често ги нарекуваат „брадавици“, но тие се всушност бенигни, неестетски израстоци на сврзното ткиво.Тие се во боја на кожата, но можат да бидат потемни, пигментирани.Се појавуваат на кожата како осамени, но почесто се повеќекратни. Тие се со големина од неколку мм до 1 сантиметар, ретко поголеми, а често на дршката.Најчесто се појавуваат на кожата на вратот, пазувите, препоните и очните капаци.Нашата пракса вели дека успешно се третираат благодарение на врвната опрема и стручноста на нашата Д-р.Горица Дачевска

Закажете консултација и термин на:

02/30 93 222

071/ 23 42 35

gorica.dacevska@gmail.com

Рузвелтова 51-3/14,Скопје

122 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page