top of page
Search
  • ankicastojanovska

Radiesse Колаген стимулатор.

Кожата е огледало на нашиот живот.

Секој ден, таа е изложена на голем број загадувачи - чад од цигари, чад од автомобил, хемикалии. Како што старееме, се намалува еластичноста, силата и хидратацијата на кожата. Се појавуваат првите знаци на стареење - фини линии и брчки. За да се зачува младоста и виталноста, на кожата и е потребна секојдневна нега како и здрава и хранлива исхрана во која се препорачува да се вклучат колагенски пептиди, витамини, елементи во трагови и третманот кој денеска ви го препорачуваме Radiesse Колаген стимулатор.Со нашиот третман се намалуваат длабочината на брчките и фините линии на лицето и вратот.

- Се стимулира производството на колаген од клетките на кожата

- Се зголемува еластичноста и младешкиот изглед на кожата.

-Се забавуваат природните процеси кои го придружуваат стареењето.

Подмладете го вашиот врат и деколте

02/30 93 222

071/ 23 42 35

gorica.dacevska@gmail.com

Рузвелтова 51-3/14,Скопје

183 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page