top of page

ДЕЛ ОД НАШИТЕ УСЛУГИ

Treatments You Can Trust

301352957_781515903039499_7646530122447085135_n.jpg
264794593_408601420859467_6190094301974826338_n.jpg

ЗА УСНИ КАКВИ ШТО ПОСАКУВАТЕ

Волуменозен и прекрасен изглед

Тука сме за усни какви што посакувате!
Нашата Д-р.Горица Дачевска е темелна и прецизна во својата работа. Користи искличително проверени материјали и апарати кои се докажани на светскиот пазар.
Затоа кога бирате професионален кадар за промените кои сакате да ги направите, знаете каде да не побарате!
02/30 93 222
071/ 23 42 35
gorica.dacevska@gmail.com

Рузвелтова 51-3/14,Скопје

ДИЈАМАНТСКА МИКРОДЕРМОАБРАЗИЈА

Извонреден третман

Дијамантска Микродермоабразија е еден од најбараните, наједноставните и најефикасните третмани против стареење ширум светот.
- Помага за мазна текстура на кожата
- Ги отстранува старечките дамки
- Го забрзува производството на колаген и еластин
- Врши екстремно чистење на кожата
- Елиминира црни точки и лузни од акни
- Карактеристиките на честичките од дијаманти се многу високи, не предизвикуваат алергии ја прават постапката многу едноставна.
Договорете го својот термин на:
02/30 93 222
071/ 23 42 35
gorica.dacevska@gmail.com

301176880_3126720834254837_7953161936383611953_n.jpg
301532411_1091249331768179_2166032089481652025_n (2).jpg

ЛАСЕРСКО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ИЗРАСТОЦИ НА КОЖА

Извонредни резултати

Горди што го имаме најмоќниот апарат со ласерски нож.
Со стручноста на Д-р.Горица Дачевска и можностите на нашата апаратура, третманите од типот на отстранување на израстоци ги сметаме за полесни методи на работа!
Закажете го својот термин!!!
02/30 93 222
071/234-235

ПРП ТРЕТМАН

Третман со матични клетки

ПРП е револуционерна метода за подмладување со матични клетки преку која се употребува минимална количина од вашата крв што би подразбирало селекција на клетки и протеини кои се наоѓаат во крвта која ја вадиме од вас и нивно вбризгување во регијата која ја третираме.
На овој начин се прави обновување на подкожното ткиво и на самата кожа на лицето и на други делови од телото, се намалуваат брчките, се подобрува тонусот на кожата на лицето и на други делови од телото.
Договорете термин.
02/30 93 222
071/ 23 42 35
gorica.dacevska@gmail.com
Рузвелтова 51-3/14,Скопје

301403598_863107198399742_3427638178205469589_n.jpg

ЛАСЕРСКО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ФЛЕКИ

Успешна метода со видливи резултати

Можеме да се пофалиме со успешни приказни за отстранување на флеки.

Се работи за неинванзивна ефикасна и пред се безбедна методапреку која се отстрануваат сите флеки и бемки кои се настанати. Од естетска природа, секако по желба на клиентите нашиот најмоќен ласер и стручноста на Др.Горица дава веднаш видливи резултати.
Доколку и вие се соочувате со истиот проблем ние ве очекуваме!
Закажете го својот термин!!!
02/30 93 222
071/234-235

Ласер: Services
bottom of page