top of page

ДЕЛ ОД НАШИТЕ УСЛУГИ

Treatments You Can Trust

301723142_600039934911962_5022181344584757848_n.jpg
283146244_519073123145629_3865147658409375157_n.jpg

СЕБОРОИЧНА КЕРАТОЗА

Бенигни епителни тумори на кожата

Себороичната брадавица е вид на раст на кожата. Можеби изгледаат лошо, но не претставуваат ризик за вашето здравје. Меѓутоа, во некои случаи, себороичната кератоза може да биде тешко да се разликува од меланомот на кожата. Доколку се појави нова формација на вашата кожа, мора да посетите дерматолог.
Нашата Д-р.Горица Дачевска брои низа на успешни ласерски третмани за отстранување на различни видови на израстоци и бенигни тумори на кожата.
Доколку се соочувате со ваков естетски проблем Ве очекуваме да закажете термин.
02/30 93 222
071/ 23 42 35
gorica.dacevska@gmail.com
Рузвелтова 51-3/14,Скопје

ОТСТРАНУВАЊЕ НА ФЛЕКИ

Мелазми, клоазми или постпородилни пигментации

Во нашата ординација успешно го решаваме проблемот со упорните пигментни промени на кожата како хормонални побуди (мелазми, клоазми или постпородилни пигментации), така и кератози, пеги, старачки флеки, црвенила, вродени пигентации и постинфламаторни црвенила од повреди, пигментации и акни, благодарение на моќната ласерска технологија со која располагаме.
02/30 93 222
071/ 23 42 35
gorica.dacevska@gmail.com
Рузвелтова 51-3/14,Скопје

248613037_376806514038958_139774262150270984_n.jpg

ХИДРАДЕРМИЈА

За лекување на акни

Тимот на Др.Горица ласер центар денеска ви го препорачува третманот Хидрадермија.
Се работи за ексклузивен третман на лице за чиста кожа и многу е корисен кај лицата кои имаат проблем со акни.
 Постапката трае 2 часа во неколку фази како:
ЈОНИЗАЦИЈА -блага електротерапија и нежни масажни движења со ролери кои помагаат да активните состојки со билно потекло продрат длабоко во кожата, ја подобруваат циркулацијата и чистат истата.
ОКСИГЕНАЦИЈА - Високо фреквентната струја и оксигенант кои ја снабдуваат кожата со кислород а воедно делуваат антибактериски.
Дава прекрасни резултати во лекување на тешки облици на акни.
Длабоката хидратација и јонизација го забрзуваат процесот на регенерација на кожата.
Резултатите се видливи по првиот третман.
Договорете го својот термин на:
02/30 93 222
071/ 23 42 35
gorica.dacevska@gmail.com
Рузвелтова 51-3/14,Скопје

Дерматологија: Services
bottom of page